AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi çanta almak

Kahve falında krem rengi çanta almak

Kahve falında krem rengi çanta almak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında krem rengi çanta almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında krem rengi çanta görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi çanta almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi dantel görmek dileklerinin yerine geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi şal görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi gelinlik görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında krem renginde elbise giymek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında krem rengi gelinlik giydiğini görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında krem rengi fare görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir