AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil penye görmek

Kahve falında yeşil penye görmek

Kahve falında yeşil penye görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil penye gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında yeşil penye giymek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil penye görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında renkli penye görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı penye görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret eder.

Kahve falında penye kesmek ekmeğinin azalacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında penye dikmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında penye görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz penye görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir