AnaSayfa / Genel / Kahve falında penye dikmek

Kahve falında penye dikmek

Kahve falında penye dikmek sıkılacağına ve üzüleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, iyi geçineceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında penye dikmek gördüyseniz:

  • Yepyeni başlangıçların eşiğindesiniz.

Kahve falında penye dikmek problemlerinin çözüleceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında penye kesmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz penye görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında penye görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet eder.

Kahve falında pembe penye görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yeni bir ev alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil penye giymek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil penye görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe penye giymek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir