AnaSayfa / Genel / Kahve falında penye kesmek

Kahve falında penye kesmek

Kahve falında penye kesmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, temize çıkacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında penye kesmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında penye kesmek emellere ulaşılacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz penye görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında penye görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe penye giymek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil penye görmek yersiz yere suçlanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında pembe penye görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında penye dikmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı penye görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir