AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil oje almak

Kahve falında yeşil oje almak

Kahve falında yeşil oje almak verilen emeklerin boşa gideceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ruhani önderlik yapacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, kazancının ilk önce azalacağına, hayatının iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil oje almak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Kahve falında yeşil oje almak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil oje sürmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil oje görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine oje görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ojeli el görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ojeli parmaklar görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa oje sürmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir