AnaSayfa / Genel / Kahve falında mescit temizlemek

Kahve falında mescit temizlemek

Kahve falında mescit temizlemek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hataların telafi edileceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Kahve falında mescit temizlemek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Kahve falında mescid temizlemek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mescit temizlemek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidi haramı görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidde namaz kılmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mescidi haram görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mescidi nebevide namaz kılmak şansın ve kısmetin açık olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mescidde olmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında mescit görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir