AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek

Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek

Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği pişirmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye pişirdiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği pişirmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye yemek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek işin düzeltileceğine, sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir