AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik yemek

Kahve falında yeşil erik yemek

Kahve falında yeşil erik yemek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, parasız günler geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik yemek gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına işarettir.

Kahve falında dalında yeşil erik yemek yanlış adımlar atacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik yemek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek hedeflere ulaşamayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, başarılarının tadına varacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil can eriği yemek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir