AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında yeşil erik yemek toplamak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik toplamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak adını kirleteceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil erik topladığını görmek ekmeğinin azalacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulur.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil can eriği yemek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir