AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik topladığını görmek

Kahve falında yeşil erik topladığını görmek

Kahve falında yeşil erik topladığını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinizin bozulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, işlerin rast gideceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik topladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında yeşil erik topladığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik toplamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil erik toplamak ve yemek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına inanılır.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil erik yemek toplamak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işarettir.

Kahve falında kayısı ve erik toplamak ekonomik gücün çoğalacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir