AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çuval görmek

Kahve falında yeşil çuval görmek

Kahve falında yeşil çuval görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gönül kapılarının açılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çuval gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Kahve falında çuvalla yeşil biber görmek anne baba duaları alınacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalda yeşil biber görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çuval görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla elbise görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla bakliyat görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvaldan elbise giymek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir