Kahve falında toprak ve bahçe görmek

Kahve falında toprak ve bahçe görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak ve bahçe gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Kahve falında bahçede toprak kazmak hanesinin bollukla dolacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye toprak atmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçe toprağı görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Kahve falında toprak bahçe görmek vefakar bir insan olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında toprak ve bahçe görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye toprak dökmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede toprak görmek tartışmaların son bulacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçe bostan görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir