AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil büyük balık görmek

Kahve falında yeşil büyük balık görmek

Kahve falında yeşil büyük balık görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, insanları kandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük balık gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında yeşil büyük balık görmek eskisinden de iyi olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden büyük balık almak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde büyük balık yakalamak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına inanılır.

Kahve falında derede büyük balık görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş büyük balıklar görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında büyük balık sevmek atılan adımların başarıya çıkacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük bir balık görmek uzun sohbetler edeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ve canlı balık görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir