AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bahçeli ev görmek

Kahve falında yeşil bahçeli ev görmek

Kahve falında yeşil bahçeli ev görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, doğru karar veremeyeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçeli ev gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yeşil bahçeli ev görmek kendisini yıpratacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçe içinde ev görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil domates bahçesi görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan bahçesi görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik bir bahçe görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe ve yeşillik görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çay bahçesi görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir