AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe ve yeşillik görmek

Kahve falında bahçe ve yeşillik görmek

Kahve falında bahçe ve yeşillik görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe ve yeşillik gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bahçe görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bağ bahçe görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede yeşil biber toplamak huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına işarettir.

Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil sebze bahçesi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil erik bahçesi görmek sıhhat ve moral bulacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil bahçe görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir