AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan altın bulmak

Kahve falında topraktan altın bulmak

Kahve falında topraktan altın bulmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın bulmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde dekoratif değişiklikler yapabilir, taşınabilir veya ev alışverişlerine zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında toprak altında para bulmak sevgi ve hürmet göreceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak içinde altın bulmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında toprak altında hazine bulmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalettir.

Kahve falında toprak altında altın bulmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulur.

Kahve falında topraktan altın para bulmak büyük bir ortaklık yapılacağına, hayatın tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın bilezik bulmak aşkının da kalıcı olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında topraktan altın bulmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir