AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan kalkmak

Kahve falında mezardan kalkmak

Kahve falında mezardan kalkmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, çok dikkat çekeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezardan kalkmak gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Kahve falında mezardan kalkmak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmek ve kalkmak başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah namazına kalkmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kalkmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabirden kalkmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşüp sonra kalkmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında atla şaha kalkmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir