AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tesbih bulmak

Kahve falında siyah tesbih bulmak

Kahve falında siyah tesbih bulmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, maddi olanakların artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tesbih bulmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Kahve falında siyah tesbih bulmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında tesbih bulmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbihler bulmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih imamesi bulmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tesbih bulmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih bulmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde tesbih bulmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih bulduğunu görmek sahip olacağı malın faazlalığına, iyi geçiminin devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir