AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde perde görmek

Kahve falında yerde perde görmek

Kahve falında yerde perde görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, geriye doğru gideceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerde perde gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Kahve falında yerde perde görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında uzun perde görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Kahve falında perde kornişi görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bordo perde görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gri perde görmek hayatının karışacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe perde almak hayal kırıklığı yaşamayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli perde görmek huzurunun bozulacağına, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir