AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında yerden ekmek kırıntıları toplamak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında yerden ekmek kırıntısı toplamak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntısı görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet eder.

Kahve falında yerdeki ekmek kırıntılarını toplamak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında yerden kırıntı toplamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek kırıntısı temizlemek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında evde ekmek kırıntısı görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir