AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde döviz bulmak

Kahve falında yerde döviz bulmak

Kahve falında yerde döviz bulmak iyi halin geleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında yerde döviz bulmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten biri sizi baştan çıkartmaya uğraşıyor.

Kahve falında yerde döviz bulmak düzenin kurulacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında döviz para bulmak bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında döviz bulmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında döviz bozdurmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt döviz görmek imkânsızı başaracağına, mal mülk kazanacağına işarettir.

Kahve falında döviz saymak yaşanan yokluğun biteceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında döviz kağıt para görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden döviz almak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir