AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer yatağında uyumak

Kahve falında yer yatağında uyumak

Kahve falında yer yatağında uyumak hayatının alt üst olacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yer yatağında uyumak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Kahve falında yer yatağında uyumak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta uyumak bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta uyumak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yatakta uyumak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yatakda uyumak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta uyumak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta erkekle uyumak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir