AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta uyumak

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta uyumak

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta uyumak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta uyumak gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta uyumak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta uyumak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında biriyle aynı yatakta uyumak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında aynı yatakta uyumak maddi açıdan ferahlayacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta uyumak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta olmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çok büyük yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yattığını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir