AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu görmek

Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu görmek

Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer sarsıntısı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulur.

Kahve falında hafif yer sarsıntısı görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek çok başarılı işlere adım atacağına, hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem sarsıntısı yaşamak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde sarsıntı görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şiddetli sarsıntı görmek önünün kapanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında deprem sarsıntısı hissetmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir