AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer sarsıntısı görmek

Kahve falında yer sarsıntısı görmek

Kahve falında yer sarsıntısı görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, her şeyin ters gideceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yüklü siparişler alacağına işarettir.

Kahve falında yer sarsıntısı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında yer sarsıntısı görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer sarsıntısı hissetmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hafif yer sarsıntısı görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yer sarsıntısı olduğunu görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem sarsıntısı görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında deprem sarsıntı görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Kahve falında deprem sarsıntısı olduğunu görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Kahve falında deprem sarsıntısı yaşamak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir