AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer ismi görmek

Kahve falında yer ismi görmek

Kahve falında yer ismi görmek rakiplerini yeneceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yer ismi gördüyseniz:

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.

Kahve falında istenilen yere gidememek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir yere gitmek isteyip gidememek bankadaki hesabının kabaracağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer ismi görmek kişinin kazancının artacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında isteyen köpek görmek moral bulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında baca isi görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında samet isminde birini görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin ismini duymak duaların kabul olacağına, verimin her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin ismini görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir