AnaSayfa / Genel / Kahve falında istenilen yere gidememek

Kahve falında istenilen yere gidememek

Kahve falında istenilen yere gidememek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, bunalacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında istenilen yere gidememek gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Kahve falında istenilen yere gidememek para sıkıntısına düşmeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere gitmek isteyip gidememek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında yer ismi görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında isveçue gitmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işarettir.

Kahve falında israilue gitmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek isteyip gidememek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında isviçreye gitmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsle istanbula gitmek kişisel kavgaların son bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir