AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer çekimi görmek

Kahve falında yer çekimi görmek

Kahve falında yer çekimi görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kısa sürede başarısının artacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer çekimi gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında yer çekimi görmek takdir edilen kişi olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında kamera çekimi görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ticarette şansının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çekim yapmak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizi çekimi görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında film çekimi görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında reklam çekimi görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamerayla çekim yapmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı avret yeri görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir