AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamerayla çekim yapmak

Kahve falında kamerayla çekim yapmak

Kahve falında kamerayla çekim yapmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, işlerinin artacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kamerayla çekim yapmak gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Kahve falında kamerayla çekim yapmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamera çekimi görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında çekim yapmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yeni fırsatlar sunulacağına delalet eder.

Kahve falında dizi çekimi görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında reklam çekimi görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında film çekimi görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yer çekimi görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında güvenlik kamerası görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir