AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer aramak

Kahve falında yer aramak

Kahve falında yer aramak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim derdine düşeceğine, mevkie edineceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yer aramak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında namaz kılmak için yer aramak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yeri aradığını görmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında sıçacak yer aramak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aradığı yeri bulmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar yeri aramak önemli işlere imza atacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında kalacak yer aramak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz için yer aramak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir