AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlere bakmak

Kahve falında kıyafetlere bakmak

Kahve falında kıyafetlere bakmak sorunlarının azalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kıyafetlere bakmak gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak iftiraya maruz kalınacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan kıyafeti bakmak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti bakmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet bakmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında bebek kıyafetlerine bakmak kazancın artacağına, itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetlere bakmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendine kıyafet bakmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir