AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet bakmak

Kahve falında kıyafet bakmak

Kahve falında kıyafet bakmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, talihin yüzlerine güleceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kıyafet bakmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafet bakmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlere bakmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında bebek kıyafeti bakmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kıyafetlerine bakmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan kıyafeti bakmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kendine kıyafet bakmak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir