AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bi elbise giymek

Kahve falında yeni bi elbise giymek

Kahve falında yeni bi elbise giymek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bi elbise giymek gördüyseniz:

  • En sonunda belli bir planı ya da anlaşmayı neyin bozabileceğini keşfedebilirsiniz.

Kahve falında birçok yeni elbise giymek bol muhabbette olacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işarettir.

Kahve falında yeni beyaz elbise giymek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah yeni elbise giymek işlerinin daha da iyi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeni elbise giydiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ve güzel elbise giymek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeni elbise almak ve giymek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yeni elbise giymek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni kırmızı elbise giymek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir