AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni elbise giymek

Kahve falında yeni elbise giymek

Kahve falında yeni elbise giymek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, dertlerin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise giymek gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında siyah yeni elbise giymek dinamik olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni elbise giymek şanslı günlerin kapıda olduğuna, vefalı bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni elbise alıp giymek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kırmızı elbise giymek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, aylık gelirinin artacağına alamet eder.

Kahve falında yeni takım elbise giymek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir elbise giymek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında yeni beyaz elbise giymek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında birçok yeni elbise giymek kaybettiği şeyi bulmasına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir