Kahve falında bahçede mısır görmek

Kahve falında bahçede mısır görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede mısır gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede mısır görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye mısır ekmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret eder.

Kahve falında mısır koçanı yemek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaş mısır görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta mısır görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir