AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş çocuğunu görmek

Kahve falında yeni doğmuş çocuğunu görmek

Kahve falında yeni doğmuş çocuğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, görmediği yerlere gideceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğunu gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş erkek çocuğu görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğunu görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun yürüdüğünü görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş üçüz bebek görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş dişli bebek görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, epey bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş civciv görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir