AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişini görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğunu görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek çocuğu görmek başarılarının devam edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun yürüdüğünü görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü yeni doğmuş bebek görmek dertlerine derman arayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş hayvan yavrusu görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, rahata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir