AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede lale görmek

Kahve falında bahçede lale görmek

Kahve falında bahçede lale görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede lale gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı lale bahçesi görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı lale bahçesi görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bahçede lale görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saksıda lale görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Kahve falında lale resmi görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli laleler görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli lale görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir