AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede koyun görmek

Kahve falında bahçede koyun görmek

Kahve falında bahçede koyun görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında bahçede koyun gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında bahçede koyun görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun asmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun sürüsü almak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun dışkısı görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun çobanı olmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kamyon dolusu koyun görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koyun karnı görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve kuzu sürüsü görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir