AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni demir para görmek

Kahve falında yeni demir para görmek

Kahve falında yeni demir para görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni demir para gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız, karşıt fikirlerle karşılaşmanız ya da işlerinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında yeni demir para görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına rivayet eder.

Kahve falında delik demir para görmek hırpalanacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir para dağıtmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında elinde demir para görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü demir para görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük demir para görmek kem gözlere gelineceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir para yutmak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında bozuk demir para saymak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir