AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir ülke görmek

Kahve falında yeni bir ülke görmek

Kahve falında yeni bir ülke görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir ülke gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Kahve falında yeni bir ülkeye gitmek işlerin düzgün gideceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir ülke görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulur.

Kahve falında fas ülkesini görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkede olmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ülkenin başbakanını görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka ülkede çalışmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bilmediği bir ülkeye gitmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir