AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir daire görmek

Kahve falında yeni bir daire görmek

Kahve falında yeni bir daire görmek borcunu ödeyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir daire gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında yeni bir daire görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni daireye taşınmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işinin ehli olacağına yorulur.

Kahve falında yeni daire görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daireye taşınmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına tabir olunur.

Kahve falında boş bir daire görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, dinç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir dairede oturmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir