AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni alınmış ev görmek

Kahve falında yeni alınmış ev görmek

Kahve falında yeni alınmış ev görmek hayırlı bir terfi alınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Kahve falında yeni alınmış ev gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Kahve falında yeni alınan ev görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeni alınmış ev görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zarar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni alınmış araba görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabı görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni alınmış ayakkabı görmek işlerin günden güne açılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir