AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni alınan ev görmek

Kahve falında yeni alınan ev görmek

Kahve falında yeni alınan ev görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, düşman malından yemeye, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, elinize para geçeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni alınan ev gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Kahve falında yeni alınmış ev görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok başarılı olunacağına işarettir.

Kahve falında yeni alınan ev görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış araba görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabı görmek hayallerinin söneceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Kahve falında yeni alınmış ayakkabı görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış çanta görmek rakipsiz hale geleceğine, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni alınmış kıyafet görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir