Kahve falında evin içinde yengeç görmek

Kahve falında evin içinde yengeç görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yengeç gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında evin içinde yengeç görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde yengeç görmek alkış alacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde yengeç görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde yengeç görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç ve yılan görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz ve yengeç görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli yengeç görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, muradına eremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir