AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini yemek yerken görmek

Kahve falında ölü birini yemek yerken görmek

Kahve falında ölü birini yemek yerken görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini yemek yerken gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Kahve falında ölü birini yemek yerken görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü yemek yerken görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü yeri görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün edep yerini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle bir yere gitmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü yıkanan yeri görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün avret yerini görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir