AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yapıldığını görmek

Kahve falında yemek yapıldığını görmek

Kahve falında yemek yapıldığını görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yapıldığını gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında kek yapıp yemek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında gözleme yapıp yemek zarar göreceğine, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında evde yemek yapıldığını görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yemek yapıldığını görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekler yapıldığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında mutfakta yemek yapıldığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek yapıp yedirmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek yapıp yemek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir