AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğinde kurt görmek

Kahve falında yemeğinde kurt görmek

Kahve falında yemeğinde kurt görmek verimliliğinin de artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, anne babaya müjde verileceğine, sorununu kolayca çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğinde kurt gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında kurtlu pirinç yemek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış meyve yemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, heveslerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu erik yemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu yemek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu yemek yemek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kiraz yemek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemekte kurt görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pilav yemek hayırlı bir yuva kurulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir