AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu yemek yemek

Kahve falında kurtlu yemek yemek

Kahve falında kurtlu yemek yemek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, onlara doyasıya sarılacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu yemek yemek gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında kurtlu ceviz yemek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu ekmek yemek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlanmiş yemek görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış meyve yemek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu bir şey yemek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu makarna yemek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir