AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu yemek

Kahve falında kurtlu yemek

Kahve falında kurtlu yemek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu yemek gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kurtlu kiraz yemek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu pirinç yemek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemekte beyaz kurt görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında yemeğin içinde kurt görmek kazanılan paranın artacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu peynir yemek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pilav yemek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye alamet eder.

Kahve falında kurtlu çilek yemek işlerde aksilikler yaşanacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu şeftali yemek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir